VENUS - ČESKO je chilli omáčka z LIMITOVANÁ EDICE "CHILLI WORLD", která vás provede několika zeměni světa. Každá z omáček je vytvořena tak, aby charakterizovala vybranou zemi.
🌶️ z českých švestek
🌶️ skvělá k sýrům a grilovanému masu
🌶️ kombinace čerstvého a sušeného chilli pro vyvážený pal
SLOŽENÍ: chilli (12%), švestka, arónie, červené víno (3%), vinný ocet, třtinový cukr, himalájská růžová sůl, koření
Je podzim. Dny jsou stále kratší a teploty čím dál nižší. V sadech probíhá poslední sběr zralých švestek. Spadané listí pomalu barví zem všemi barvami. V domech se rozehřejí krby a vzduchem se line vůně čerstvě nasekaného dřeva. Asi takový pocit budete mít z první lžíce naší ikonické omáčky, která je inspirovaná nádhernou podzimní českou krajinu. A stejně tak z každé další lžíce. Čím více si jí dopřejete, tím více si ji zamilujete.
Chuť švestek, kterou se podařilo perfektně zachovat, doprovází hřejivý a pomalu nastupující pal. Při kombinaci s hermelínem budete mít pocit, že tento sýr vzniknul jen proto, aby se jednou s omáčkou Venus spojil. Vychutnáte si ji ale také se steakem či pečeným kuřetem. A samozřejmě s čímkoliv dle vašeho uvážení. Vzhledem k tomu, že omáčka není zbytečně přeslazená, se skvěle hodí k celé paletě různých jídel.
PŘED OTEVŘENÍM VŽDY PROTŘEPAT - oddělené složky jsou běžným jevem
Exkluzivní LIMITOVANÁ edice chilli omáček "CHILLI WORLD" vyrobená ve spojení s těmi nejlepšími ve svém oboru BIStruck • Jáchymem & Martinem
My rozumíme CHILLI, známe chuť jednotlivých chilli papriček a kluci zase ví, jak chutím dát ten správný řád, ... jsou prostě profíci. Slovo dalo slovo a rozhodli jsme se společně uvařit takové omáčky, které jinde nenajdete. Použít ty správné chilli papričky, to správné koření a ten nejlepší poměr, abychom společně vytvořili "TO", co na českém trhu ještě není.
A toto jsou BISTRUCK.CZ
JÁCHYM PAVELEK kuchař a milovník dobrého jídla, vína a piva, s pracovními zkušenostmi z Itálie, Irska a z pražské restaurace DIVINIS Zdeňka Pohlreicha. Naposledy otevíral a vedl jako šéfkuchař vyhlášenou restauraci Bernie‘s v Ostravě, kde byl jeho zástupcem MARTIN BOTOŠ - mistr grilu se zkušenostmi z Rakouska a nadšenec do mexické a španělské kuchyně, který svými nevšedními kombinacemi surovin a chutí posouvá jídla na vyšší level.