ROCOTO RED SWEET - BOLÍVIE je chilli omáčka z LIMITOVANÁ EDICE "CHILLI WORLD", která vás provede několika zeměmi světa. Každá z omáček je vytvořena tak, aby charakterizovala vybranou zemi.
🌶️ poctivá salsa z čerstvých Rocot
🌶️ příjemně sladká chuť
🌶️ pro milovníky peruánské kuchyně
Tato chilli omáčka obsahuje pouze chilli papričky ROCOTO a o něco více cukru pro podrtžení naslálé chuti, nic víc - nic míň. Charakterizu je tak jejich typickou chuť, pal i vůni. Zpravidla v Jižní Americe odkud rocota pocházejí, slouží jako základ pro přípravu další salsy podle toho jak ji máte rádi. Za nás ji doporučujeme použít k přípravě bezkonkurenčního peruánského dipu:
Crema de Rocoto
- půl šálku majonézy
- půl šálku omáčky Rocoto Red Sweet
- šťáva z jedné limetky
- lžíce vinného octa
- půl lžičky mletých hořčičných semínek
- lžička cukru
Všechny ingredience dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem podle chuti. That's it. Jednoduchý místní recept bez zbytečného vážení a odměřování. Podáváme k tortilám, kukuřičným chipsům nebo grilovanému masu.
SLOŽENÍ: chilli (74%), vinný ocet, třtinový cukr, šťáva z červené řepy, mořská sůl
PŘED OTEVŘENÍM VŽDY PROTŘEPAT - oddělené složky jsou běžným jevem
Exkluzivní LIMITOVANÁ edice chilli omáček "CHILLI WORLD" vyrobená ve spojení s těmi nejlepšími ve svém oboru BIStruck • Jáchymem & Martinem
My rozumíme CHILLI, známe chuť jednotlivých chilli papriček a kluci zase ví, jak chutím dát ten správný řád, ... jsou prostě profíci. Slovo dalo slovo a rozhodli jsme se společně uvařit takové omáčky, které jinde nenajdete. Použít ty správné chilli papričky, to správné koření a ten nejlepší poměr, abychom společně vytvořili "TO", co na českém trhu ještě není.
A toto jsou BISTRUCK.CZ
JÁCHYM PAVELEK kuchař a milovník dobrého jídla, vína a piva, s pracovními zkušenostmi z Itálie, Irska a z pražské restaurace DIVINIS Zdeňka Pohlreicha. Naposledy otevíral a vedl jako šéfkuchař vyhlášenou restauraci Bernie‘s v Ostravě, kde byl jeho zástupcem MARTIN BOTOŠ - mistr grilu se zkušenostmi z Rakouska a nadšenec do mexické a španělské kuchyně, který svými nevšedními kombinacemi surovin a chutí posouvá jídla na vyšší level.